În curs de procesare...

Despre noi

Portalul nostru turistic, este unul foarte util si usor de folosit, avand disponibile toate informatiile necesare pentru a rezerva o cazare buna si in acelasi timp ieftina la cele mai bune locatii din Costinesti.

Va oferim posibilitatea de a alege intre ofertele de cazare si preturile cele mai avantajoase din statiunea Costinesti, indiferent daca sunteti in cautarea unei oferte de cazare de weekend sau pentru o perioada mai indelungata.

Prin intermediul portalului nostru, puteti face o rezer vare online la orice hotel sau pensiune dorita, in orice perioada a anului, iar in acest mod veti  evita cu usurinta stresul  provocat de agitatia gasirii unui loc de cazare in sezonul estival.

Dezvoltarea rapida pe care a cunoscut-o orasul Costinesti se datoreza in mare parte numarului mare de turisti, in mod special al tinerilor care isi aleg ca destinatie pentru vacantele lor acesta statiune, din acest motiv fiind denumita si statiunea tineretului.

Unul din punctele de atractie ale statiunii Costinesti este epava, ce poarta denumirea de Evanghelina.  Acesta a esuat la sfarsitul anilor ‘60, ca urmare a conditiilor meteo nefavorabile.  De asemenea , Obelixul este unul din punctele de atractie ale turistilor, fiind situat la dor cateva minute de plaja.

Un alt avantaj pentru a alege sa-ti petreci vacanta in acest loc, este reprezenatat de numarul mare de locuri de cazare  ce sunt amplasate in imediata apropiere a plajei.

Alte avantaje pentru a alege sa-ti petreci vacanta in acest loc, este reprezenatata de preturile de cazare, care sunt mult mai avantajoase fata de alte statiuni si numatul mare de locuri de cazare, amplasate in apropierea marii. 

© 2017 Cazare Costinesti. Toate drepturile rezervate